Det er alltid den første ripen i lakken som er den verste, ikke sant? Nå har det kommet en selvreparerende, ultratynn beskyttelsesfilm som sørger for at bilen din ser ny ut lenger. Filmen framstår som et høyglanset, praktisk talt, usynlig skjold og beskytter bilen fra skader som oppstår under den daglige bilbruken.

Reparerer seg selv
Paint Protection er et transparent lag av film/folie som reparerer seg selv når den får en ripe. Filmen er motstandsdyktig når det gjelder sprekker, misfarging og flekker, og er praktisk talt usynlig for det blotte øyet. Meget behagelig er å ha noe som beskytter bilen din mot steinsprut, veismuss og sand – året rundt.

Du kan også vaske, vokse, og stelle med bilen, akkurat som du pleier. Samme hvilken biltype du kjører, så gir lakkbeskyttelsen deg de beste forutsetninger for å ha en bil som alltid ser strøken ut.

Dørkantbeskytter
Et av de stedene hvor bilen ripes mest er på dørkanter og i dørkopper. Så LLumar har produsert dørkantbeskyttere i to hendige ruller for rask og enkel montering i målene:  0,95 cm x 30,48 m  og 1,59 cm x 30,48.

Og så er det dørkoppene da; Ved hjelp av LLumars  presisjonskuttersystem, kan man kutte til film for de aller fleste biltyper og modeller.

Her kan du se hvilke deler av lakken som kan dekkes av selvreparerende beskyttelsesfilm fra LLumar

Ta en titt på forhandlerlisten for å se hvor du kan få montert Paint Protection på din bil.