Kort om vindusfilm til bil

Strålene fra solen fører ofte til at interiøret i bilen blir stekende hett. Ved å montere vindusfilm med høy ytelse, kan du redusere overflatetemperaturen på interiøret med så mye som 16°C. Med vindusfilm blir kjøringen også mer komfortabel, du minsker belastningen på air conditioning-systemet og sparer drivstoff. Soting av bilruter bidrar også til tøffere utseende.

Solfilm med UV-beskyttelse
Ultrafiolette (UV) stråler kan forårsake skade på på huden din og ikke minst på interiøret i bilen. Solfilm danner en beskyttende barriere som blokkerer opp til 99,9% av UV-strålene. Dermed holder bilens interiør seg lenger og beskytter deg og dine passasjerer for uønsket UV-eksponering.

Sikkerhetsfilm
Sikkerhetsfilm beskytter mot glasssplinter og forsinker/hindrer innbrudd. Filmene fås både transparente eller i ulike fargetoninger med solskjermingseffekt.

Innsynshindring
Er du håndverker, eller en person som ofte har kostbart verktøy liggende i bilen? Da kan fargetonet vindusfilm være noe for deg. Ikke bare hindrer filmen innsyn, men den forsinker også prosessen dersom noen prøver å slå inn ruten. Verdt å tenke på.

Andre fordeler ved vindusfilm

  • Skaper færre muligheter for tyveri, en ideell beskyttelse mot innbrudd
  • Øker sikkerhet for verdisakene dine
  • Har ingen påvirkning på signalmottak for mobiltelefon, bilradio eller satellittnavigasjon

For forhandlerliste klikk her.