Tanken bak stroken.no

stroken.no eies og driftes av Consol AS, som er distributør og forhandler av merkevarene LLumar®, Multifilm® og TRIBOS COATINGS® i Norge. Vi leverer et komplett program av sikkerhets-, solskjerming- og energibesparingsfilmer. Filmene er spesielt utviklet for å bedre innemiljøet og redusere varmen som trenger inn gjennom glassruten. I dag benyttes våre vindusfilmer innen næringseiendom, skoler, butikker, restauranter, industri, bolighus.

Consol har også en rekke produkter for kjøretøyer som solfilm og sikkerhetsfilm fra LLumar, og ikke minst Paintprotection, som er en ultratynn film som legges over lakken og beskytter den fra riper og smuss. I tillegg har vi lakk-, glass- og felgbeskyttelse fra TRIBOS.

Disse er alle produkter vi er veldig stolte av å ha i vårt sortiment, og som holder høy kvalitet. Derfor har vi lyst til å fortelle litt mer om produktenes egenskaper og virkning, og se litt forbi de saftige reklametekstene. Vi ønsker å snakke med dem som har testet og jobbet med våre produkter, og formidle deres erfaringer.

Vårt mål er å skape et nettsted hvor vi avslappet kan fortelle våre historier, og gi tips om hvordan du kan få en strøken bil. Ikke minst ønsker vi å synliggjøre tilbakemeldingene vi får fra våre kunder og samarbeidspartnere, både på godt og ondt.

Hilsen oss i Consol AS